Filmstudio huren in Gent

Bij Loftstudio 85 kan u een filmstudio huren in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent. Bent u op zoek naar een geschikte filmlocatie in regio Gent? Dan is het een goed idee om onze filmstudio in Gent te huren. We mochten in het verleden al tal van opnames van videoclips hosten. Bekijk de mogelijkheden en ontdek welke videoclips in onze studio werden opgenomen!

Een unieke filmstudio huren in Gent

Onze filmstudio in Gent biedt allerlei mogelijkheden voor het opnemen van uw videoclip. Heeft u voor uw clip veel daglicht nodig? Of wilt u zelfs graag een deel buiten opnemen? Onze studio heeft grote ramen waardoor er veel natuurlijk daglicht binnenkomt. De studio kijkt bovendien uit op een prachtige tuin die ook gebruikt kan worden voor de opnames. Bent u eerder op zoek naar een donkere filmstudio in regio Gent? Ook dat is geen probleem. U heeft namelijk de mogelijkheid om de ruimte compleet te verduisteren. Onze filmlocatie in Gent werd dankzij haar multifunctionaliteit al ingehuurd voor de opnames van allerlei videoclips, maar ook voor fotoshoots. Onderaan deze pagina ziet u welke videoclips al in onze studio werden opgenomen.

Neem de tijd voor ontspanning

Opnames kunnen vaak stressvol zijn. Het is daarom af en toe nodig om even te ontspannen. Door onze filmstudio in Gent te huren, krijgt u ook toegang tot onze andere ruimtes waar u en uw team kunnen ontspannen. Onze filmlocatie in Gent beschikt over een keuken waar u een hapje en een drankje kan klaarmaken. Nadien kan u van uw hapje of drankje genieten in onze lounge of strandbar en even uw gedachten verzetten.

Boek onze filmlocatie in Gent

Vindt u onze filmstudio in Gent geschikt voor de opname van uw clip en wilt u deze graag huren? Of komt u liever nog even langs om alles te bekijken? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij plannen met plezier uw videoclip in op onze filmlocatie in Gent!