Fotostudio in Gent

Wilt u een fotostudio huren in regio Gent? Dan biedt Loftstudio 85 voor u dé oplossing. Onze fotoshootlocatie in Gent werd al voor allerlei fotoshoots gebruikt. Ontdek waarom u van alle fotolocaties in Gent voor onze fotostudio moet kiezen!

Een fotostudio in Gent met tal van mogelijkheden

Het kiezen tussen fotolocaties in Gent kan soms moeilijk zijn. U vraagt zich vast af waarom u voor onze fotoshootlocatie in Gent moet kiezen? Een van de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden bij het huren van een fotostudio in Gent, is de lichtinval. Heeft u nood aan een donkere ruimte? Of zoekt u fotolocaties in Gent met veel natuurlijke lichtinval? Het mooie aan onze fotoshootlocatie in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, is dat u zelf kan kiezen. Onze fotoshootlocatie in Gent beschikt namelijk over een enorm groot dakraam waardoor u kan genieten van veel natuurlijk licht. Wilt u net een zo donker mogelijke ruimte? Dan kan u het dakraam volledig afschermen en de ruimte helemaal verduisteren!

Toon uw foto's in onze studio

Het grootste voordeel van onze ruimte in Gent, is dat u ze niet enkel als fotostudio kan huren. Ze wordt namelijk ook vaak afgehuurd voor originele exhibities waarin voorwerpen of producten worden tentoongesteld. U kan onze locatie in Gent dus als fotostudio huren én wanneer u uw resultaten aan het publiek wilt laten zien, als toonzaal. Dat kan u vast niet bij alle fotolocaties in Gent! Wilt u graag een lookbook met uw foto’s tonen aan uw bezoekers? Of projecteert u uw kunst liever op onze grote muren? U kiest volledig zelf, maar u kan altijd bij ons terecht voor inspiratie.

Boek onze ruimte voor uw fotoshoot

In het verleden werden er al tal van prachtige fotoshoots in onze ruimte gehouden. Die kan u onderaan deze pagina vinden. Ziet u uw project graag in dit rijtje verschijnen? Maak dan een afspraak en boek onze ruimte. Een afspraak maken kan via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij zijn alvast erg benieuwd naar uw project en helpen graag waar we kunnen!